3
kentut

kak kedai gambar sombong...wek!!


alohaa....ok tadi aku dengan kakak aku pergi c-mart...ala pasaraya yang terkenal abad nih la...orang semua pakat serbu bila dengar sale...aku dengan mak just relax ja..hahaha...so sampai saja kat sana parking moto apa...aku plan nak pergi tangkap gambor...sebab esok cikgu nak..

sebelum ni aku dah buat..tapi tak tau disc gambar aku tu hilang kemana...mangkuk hayun mana yang ambik pun aku tak tau...tapi aku syak kak aku yang pergi PLKN tu ambik..tapi tak tau la kan...so yang hilang tu..biarkan hilang...lepas ni buat baru...

aku pergi tangkap gambar kat kedai gambar la...apa punya orang..masuk ja aku tengok perempuan-2 yang ada kat kaunter tu muka punya la mesra alam..hahaha,,,aku dengan bajet comel pakai tudung purple bagitau dia kata nak ambik gambar untuk buat pasport....ececeh aku menipu ja pun...bukan nak guna untuk buat pasport pun...tapi nak kasi kat cikgu nak letak dalam buku rekod...hahaha...ada gaya macam pemantun tak...hehhe,,,hampeh!!

kak tu pun dengan gaya yang tak berapa nak sopan bagi aku..pergi ambik dia punya DSLR...cantekk jugak yew...tapi sayang tuan punya tak serupa bikin....bila masuk ja dalam bilik tu...dia tanya aku lagi sekali...nak guna gambar ni untuk apa...dengan gaya sombong dia tanya aku...tapi aku senyum ja...walaupun muka dia lebih masam dari cuka time tu...aku jawab...nak guna untuk buat pasport nak pergi belajo....hahaha...tertipu kau dengan den...padan muka...sape suruh kau sombong sangat...

sekali ja snap gambar aku...aku terus blah...malas nak dok dalam bilik tu lama-2...dah la buat keja pun super slow...aku dengan kak aku punya la tunggu lama untuk nak ambik 4 keping gambar ja,,,yela buat keja sambil sembang,macam tu la jadi....lepas bayar terus blah....aku pun tengok la gambar yang snap tadi...ok la jugak..tapi aku heran la...nape muka aku macam bercahaya pelik sangat..mungkin cahaya nur dia keluar kowt kan...biasa la budak baik...hahahaha..perasaan seminit....

otw nak balik aku nampak ada moto berkecai-2 kat depan...rupa-2 ada orang excident...aku nampak orang yang kena langgar tu...banyak darah..tapi aku tak nak cerita lebih-2...nanti korang pulak yang melebih-2....see you next time ok...:)



suka? like ja..:)

3 orang kentut sini!!:

ezyra daniel said...

tak bgus kan lyn customer camtu,,mke mesti laa kne senyumm baru best kan pape tah owg uwhh

yusuflaili(Goku) said...

Salam kenal;
Budak gambar tu bukan sombong sebenarnya..mungkin datang bulan!!hehehee..biasalah perempuan bila datang je mood mesti taik baik.

zety diary's online said...

sory la lambat sikit reply...baru balik camping..xkan la dtang bulan smpai macam tu kowt...zety xpun...heheheh,,,betai kata ezyra...dah orang dtag kedai kita...layan la elok-2 kan...bukan nak rugi pun...